Change cookie preferencesOne of the world's leading companies
in process and conveyor belting...

Back to Splash Page

Elintarvikehihnojen uusi laatuvaatimus

Ammeraal Beltech on tehnyt pitkään tiivistä yhteistyötä leipomoiden ja konditorioiden kanssa, ja tämä yhteistyö on auttanut meitä kehittämään parempia hihnaratkaisuja. 

 

Arvostettujen Ropanyl-hihnojen valikoima on kasvanut uusilla elintarvikehyväksytyillä Ropanyl Premium-hihnoilla. Uuden valikoiman erittäin notkeat, kutistumattomat hihnat, joissa rispaantumaton reuna ja tarttumaton pinta, soveltuvat moniin käyttökohteisiin.

 

Uudessa valikoimassa on kaikki Ropanyl-hihnojen perinteiset ominaisuudet, ja lisäksi ne auttavat pienentämään käyttö- ja huoltokustannuksia, tehostavat tuotantoa, parantavat elintarviketurvallisuutta ja auttavat säilyttämään tuotteiden laadun.

 

Tehokkuutta ja tuottavuutta Premium-hihnoilla

 

Kuljetinratkaisut ovat liiketoiminnan ydintoimintoja. Premiumin ominaisuuksilla varmistat tuotantosi sujuvuuden, tehokkuuden, tuottavuuden ja taloudellisuuden.

 

Notkeampi – vähemmän esikiristystä ja rasituksen aiheuttamia ongelmia, pienentää virrankulutusta, hihnojen vaihto- ja huoltokuluja.
 
Kestävämpi – rispaantumaton reuna tekee Premium-hihnoista vahvempia, pidentää käyttöikää, parantaa elintarvikehygieniaa ja vähentää rispaantuneiden kudoslankojen aiheuttamaa kontaminaatiota.

 

Kutistumaton – Premium-hihnoissa kutistumisen aiheuttamia ohjautumisongelmia on vähemmän ja hihnan kulku on tasaista vaativissakin elintarviketuotannon olosuhteissa.

 

Tarttumaton – haastavimmatkin materiaalit irtoavat erinomaisesti mattapintaisesta antimikrobilaatuisesta Premium-hihnasta. Puhdas ja erittäin sujuva tuotteen siirtyminen parantavat elintarviketurvallisuutta ja tuotteiden laatua.

 

Ammeraal Beltechin uudet Ropanyl Premium -hihnat täyttävät tai jopa ylittävät elintarviketeollisuuden tiukat hygieniavaatimukset.

 

Lisätietoja täältä.

 

 

 

Ropanyl Premium -hihna

 

 

 
Esitteet

Premium Range of Ropanyl Belts for the Food Industry

Flyer PDF - English

Testimonial
 
 


LATEST NEWS

** Yksi maailman johtavista teollisuushihnojen valmistajista **