Change cookie preferencesOne of the world's leading companies
in process and conveyor belting...

Back to Splash Page

… tervetuloa Ammeraal Beltechin kotisivuille

 

Ammeraal Beltech tarjoaa maailman laajimman hihnavalikoiman yli 150 maahan. Toimintamme on aidosti globaalia – Ammeraal Beltechillä on 7 tehdasta, yli 80 toimipistettä, yli 2 500 työntekijää ja 25 000 asiakasta 26 eri maassa.

 

Ei olekaan ihme, että yrityksemme on erittäin tunnettu ja arvostettu hihnakäyttäjien keskuudessa. Ammeraal Beltech on tunnettu innovatiivisesta suunnittelusta ja osaamisesta valmistaa erilaisia hihnaratkaisuja eri aloille, kuten lentokentät, logistiikkayritykset ja posti, elintarvike-, tupakka-, tekstiili-, puu-, auto-, kumi- ja rengasteollisuus sekä paperi- että painoalan yritykset.

 

Näillä kotisivuilla on tietoa sekä yrityksestämme että kattava yleiskuva kaikista hihnatyypeistä ja -tarvikkeista. Lisäksi sivuilta löytyy tietoa teollisuusaloittain, ajankohtaisia tapahtumia sekä yhteystiedot Suomessa ja ympäri maailmaa.

 


 

 

Laajin tuotevalikoima

maailmanlaajuisesti -

yli 150 maahan

No Flash-player installed
The page you want to open contains a Flash-application. To view this animation your systeem needs to have a Flash-player installed. You can download this player by clicking the button below or to visit the address http://www.adobe.com/go/getflashplayer/.

See the video


LATEST NEWS

** Yksi maailman johtavista teollisuushihnojen valmistajista **