Change cookie preferencesOne of the world's leading companies
in process and conveyor belting...

Back to Splash Page

Ammeraal Beltech

Ammeraal Beltech on yksi maailman johtavista kuljetinhihnojen valmistajista. Kaikkialla, niin teollisuudessa kuin logistiikassa, tavaroita kuljetetaan ja usein myös valmistetaan kuljetuksen aikana. Moni päivittäin käyttämäsi tai näkemäsi tuote on todennäköisesti ollut kosketuksessa Ammeraal Beltechin hihnoihin ennen kuin se saapuu ulottuvillesi.

 

Uskallamme sanoa näin, koska tuotteitamme käytetään ympäri maailman. Ammeraal Beltechillä on tytäryhtiöitä 26 eri maassa, ja maailmanlaajuisen jakeluverkostomme ansiosta, tuotteitamme on saatavilla 150 eri maassa.

 

Lisäksi meillä on 7 tehdasta ja yli 80 paikallista tuotantolaitosta lähellä asiakkaitamme. Tarjoamme sekä standardi että asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin räätälöityjä ratkaisuja – usein myös kellon ympäri päivystävän tuen.

 

Pääkonttori sijaitsee Hollannissa, mutta jokainen maailmanlaajuisen palveluverkostomme yritys toimii oman alueensa paikallisena kontaktina.

 

Paikallisissa toimipisteissä edustajamme auttavat jokaista asiakasta löytämään parhaan mahdolliset ratkaisun juuri heidän tarpeisiinsa. Kansainvälinen yhteistyöverkosto sekä hyvä alan ja tuotteen tuntemus ovat perusta jatkuvalle tuotekehittelylle ja paremmalle asiakaspalvelulle.

 

Vuonna 2017 Ammeraal Beltechin maailmanlaajuinen liikevaihto oli 385 miljoonaa euroa. Yrityksen palveluksessa on yhteensä 2500 työntekijää. 
 


LATEST NEWS

** Yksi maailman johtavista teollisuushihnojen valmistajista **